Epäiletkö asbestin luuraavan rakenteissa? Tilaa asbestikartoitus!

1. Tilaa asbestikartoitus

Sovitaan yhdessä sopiva aika vierailulle kohteessasi.

2. Kartoitus paikan päällä

Kartoitamme kohteen ja otamme tarvittavat näytteet.

3. Saat tulokset kirjallisena

Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme tulokset.

Asbestikartoitus SATAKUNNAN ALUEELLA JA YMPÄRISTÖKUNNISSA

Ahakon Oy suorittaa asbestikartoitukset varmalla otteella ja vuosien kokemuksella. Voimme osallistua myös hankkeen turvallisuussuunnitteluun, laadunvarmistukseen ja valvontaan. Asbestikartoitusten lisäksi Ahakon Oy tekee myös muita haitta-ainekartoituksia, yksittäisiä näytteidenottoja ja analysointia, altistus- ja kuitumittauksia sekä sisäilmatutkimuksia. Ahakon Oy palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä Porissa (Noormarkku, Lavia) ja ympäristökunnissa (Ulvila, Kiikoinen, Kokemäki, Harjavalta, Luvia, Kankaanpää, Pomarkku, Rauma, Siikainen, Merikarvia, Honkajoki, Karvia, Kihniö, Parkano, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Sastamala, Punkanlaidun, Huittinen, Säkylä, Köyliö, Eura, Uusikaupunki, Eurajoki, Nakkila)

Hankkeen turvallisuussuunnittelu

Asbestipurkutöissä pitää kiinnittää huomiota erityisesti pölyämisen välttämiseen ja vähentämiseen. Turvallisuussuunnitelmassa kuvataan työmaamenettelyt, joiden avulla tehtävän turvallinen läpivieminen varmistetaan. Suunnittelussa otetaan huomioon myös mahdolliset tapaturmat ja hätätilanteet.

Toimenpide-ehdotukset ja vaarallisuuden arviointi

Suunnitelmallista ja oikein ajoitettua kiinteistönpitoa varten pitää laatia kunnossapitosuunnitelma ja toimenpide-ehdotus. Toimenpide-ehdotukset suunnitellaan kiinteistöstä hankittavien tutkimusmenetelmien pohjalta tapauskohtaisesti.

Näytteiden analysointi

Alan ammattilaisetkaan eivät pysty silmämääräisesti arvioimaan, sisältääkö materiaali haitta-aineita vai ei. 100 % varmuus näytteen turvallisuudesta saadaan ainoastaan ammattitaitoisella analyysilla. Ahakon analysoi ja ottaa näytteitä tarvittaessa.

Laadunvarmistus ja asbestipurkutyön hankekohtainen valvonta

Ulkopuolisen tahon suorittamat mittaustulokset kuvaavat toimintaa purkutyön aikana. Asbestipurkutyön laadunvarmistukseen kuuluvat seuraavat asiakirjat: asbestikartoitusraportti, työturvallisuussuunnitelma, alkamisilmoitus, aloituspöytäkirja, sulun varoituskilpi, tarkastusasiakirjat, työn luovutuksen asiakirjat.

Altistumismittaukset ja kuitumittaukset

Asbestipurkuyrityksellä pitää olla neljä kertaa vuodessa tehty lakisääteinen altistusmittaus asbestipurkutyötä tekeville työntekijöille (Vnp 1380/95). Asbestipurun jälkeiset kuitumittaukset ovat tarpeellisia, jotta varmistetaan tilojen puhtaus.

Sisäilmatutkimus

Sisäilmatutkimuksella selvitetään, onko rakennuksen sisäilmassa terveydelle haitallisia määriä mikrobipitoisuuksia.

Tilaa haitta-ainekartoitus!

Jätä viesti lomakkeella, sovitaan sopiva kartoitusaika.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ahakon Oy
Purjeentie 7 as. 30
28190 PORI

Y-tunnus: 2473749-6
Puh: 044 060 5476

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ahakon Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.